Despre Holz Impex

Holz Impex este o companie cu capital privat romanesc, prezenta pe piata de peste 8 ani si ofera servicii profesionale in domeniul exploatarii forestiere si a prelucrarii masei lemnoase, fiind una din cele mai reprezentative societati din tara in acest domeniu de activitate.

Compania noastra urmareste imbunatatirea continua si dezvoltarea tehnologiilor de fabricatie, monitorizarea fiabilitatii utilajelor si echipamentelor, realizarea indicatorilor de performanta, obiectivul principal fiind castigarea increderii celor fideli prin calitate, seriozitate, respectarea termenelor si cerintelor contractuale.

Holz Impex respecta cu strictete normele europene actuale, avand un sistem de management al calitatii implementat, produsele noastre fiind certificate FSC®  100%.

Detinem masini de transport specializate, echipamente profesionale, spatii de depozitare generoase precum si o echipa de profesionisti prin care desfasuram activitatea in conditii deosebite, care se regasesc in produsele de calitate superioara ce le oferim.

Echipa noastra

Echipa Holz Impex este formata din specialisti cu experienta pregatiti sa satisfaca toate cerintele clientilor din piata de profil cu profesionalism, promtitudine si eficienta. Personalul calificat al companiei, este format din: gateristi, tafisti, drujbisti, manipulanti marfa, soferi mare tonaj precum si personal TESA).